Tražite li unikatni dar za vašu ljubav? Za više informacija.

Zidna naljepnica - životinje iz zoološkog vrta oko vrata

Zidna naljepnica - životinje iz zoološkog vrta oko vrata Zidna naljepnica - životinje iz zoološkog vrta oko vrata Zidna naljepnica - životinje iz zoološkog vrta oko vrata Zidna naljepnica - životinje iz zoološkog vrta oko vrata Zidna naljepnica - životinje iz zoološkog vrta oko vrata
520+ zadovoljnih kupaca kupilo je ovu naljepnicu. 4 u posljednjih tjedan dana.
Na zalihi
Dimenzije:
  • N.1 - 9 kom. od 14 do 29 cm na desnoj strani
  • N.2 - 9 kom. od 14 do 29 cm na lijevoj strani
  • N.3 - 9 kom. od 14 do 29 cm na obje strane

32,00€  1. Naljepnice lijeve inačice namijenjene su samo za lijepljenje na lijevu i gornju stranu vrata
  2. Naljepnice desne inačice namijenjene su samo za lijepljenje na desnu i gornju stranu vrata
  3. Za dvostrane naljepnice – postoji nekoliko naljepnica za lijevu stranu i nekoliko za desnu stranu ili za gornju stranu vrata


INSPIO zidne naljepnice
Naljepnice su izrađene od čvrste posebne folije koja nalikuje tekstilu i ugodna je na dodir. Ove naljepnice mogu se ponovno upotrijebiti više puta i mogu se prati u vodi.
Visokokvalitetne naljepnice otisnute su ekološki prihvatljivim bojama koje su sigurne za upotrebu. Naljepnice su primjerene za vašu djecu, što ih čini idealnom opcijom za svaku sobu koju koriste djeca ili tinejdžeri, bilo da se radi o dnevnoj ili spavaćoj sobi.


Lijepljenje na zid je jednostavno, nije vam potrebno ljepilo. Rukovanje naljepnicama je lako i brzo. Ako se zalijepe jedna za drugu, možete ih jednostavno odlijepiti.