Ploče

više
  Filter Ploče : 31
  Poklon za tatu

  INSPIO ploče čine savršen personalizirani poklon. Što će pisati na ploči u potpunosti je na vama – možete čak i dodati fotografiju. Ako trebate nadahnuće, pregledajte predloške na našim stranicama ili umetnite svoj rođendan, ime ili čestitku.
  Tražite savjete za poklone i originalne darove jer je rođendan osobi koja naizgled ne treba ništa i preferira sve odabrati sama za sebe? Zatvorite oči i razmislite: pripremite im iznenađenje u obliku ljubaznih riječi koje će se naći na ploči. Ili je možda je primatelj netko tko se voli šaliti i bio bi oduševljen smiješnim zajedničkim uspomenama? Nasmijte se zajedno uz vaš poklon!

  INSPIO ploče čine fantastičan poklon za muškarce i žene. To su slike od 30 cm × 40 cm, pogodne za vješanje ili stavljanje na namještaj. Ploča se ispisuje na luksuznom materijalu DIBOND™ – debelom i čvrstom materijalu premazanom aluminijem.

  Majke vole INSPIO ploče s datumom rođenja njihovog djeteta kao ukras za njihovu sobu. Time će se dijete kasnije u životu podsjetiti da je došlo na ovaj svijet uz mnogo ljubavi. Iako se čini da mame nikada ništa ne zaboravljaju, ploča može sadržavati podatke kao što su vrijeme rođenja, visinu i težinu djeteta pri rođenju. Možda ćete jednoga dana zajedno sjesti na kauč i uz ploču se prisjećati lijepih prošlih dana…

  Prava ljubav, prva ljubav, dugotrajna ljubav. Svaki odnos treba njegovati i začiniti s malo romantike. U tu vam svrhu nudimo zidne naljepnice s citatima ili ploče s ljubavnim izjavama. INSPIO ploče prekrasan su dar za godišnjicu, Valentinovo ili jednostavan izraz ljubavi za dečka ili curu. Pogled na ljubavne stihove na INSPIO ploči podsjetit će nas zašto bismo trebali cijeniti partnera u svakodnevnom životu, razmišljati jedni o drugima i poklanjati male znakove pažnje…

  INSPIO ploče popularan su poklon za mame, svekrve, bake ili za majčin dan. Uz cvijeće koje sve žene vole, zašto im ne biste poklonili i ploču koju vaša majka ili baka mogu staviti na policu ili objesiti u hodniku ili kuhinji.
  Svakako će baciti oko na njenu lijepu personaliziranu ploču svaki put kada prođe uz nju.

  Ploča je također lijep poklon kojim se opraštate od dugogodišnjeg nastavnika ili za školskog učitelja prije mirovine. Može je pokloniti pojedinac ili cijeli razred, zajedno s potpisima svih učenika.

  Pretpostavljamo da se pitate jesu li INSPIO ploče prikladne kao poklon za prijatelja. U tom slučaju uvjeravam vas da je odgovor – definitivno. Od najmlađe dobi, svatko od nas čezne za neraskidivim i jakim prijateljstvom s nekim tko će s nama biti kroz dobra i loša vremena. Naše tajne, boljke i radosti otkrivamo samo najboljem prijatelju. Ponekad ta osoba zna sve naše najnovije zgode čak i prije naših obitelji. Poklonite prijatelju INSPIO ploču s ugraviranom personaliziranom porukom od srca – kako biste mu/joj dali do znanja koliko vam znači.