Tražite li unikatni dar za vašu ljubav? Za više informacija.

Zaigrani jeleni u brezovoj šumi - naljepnice za dječju sobu

Zaigrani jeleni u brezovoj šumi - naljepnice za dječju sobu Zaigrani jeleni u brezovoj šumi - naljepnice za dječju sobu Zaigrani jeleni u brezovoj šumi - naljepnice za dječju sobu Zaigrani jeleni u brezovoj šumi - naljepnice za dječju sobu Zaigrani jeleni u brezovoj šumi - naljepnice za dječju sobu
40+ zadovoljnih kupaca kupilo je ovu naljepnicu.
Na zalihi

152,00€Nakon lijepljenja naljepnice (kao na slici) veličina je v. 255 x š. 280 cm.

Svako stablo, trava, grana, list i životinja čini zaseban dio naljepnice, stoga ih možete kreativno rasporediti. Zalijepite stabla i životinje kako bi savršeno pristajali vašem zidu.
INSPIO zidne naljepnice
Naljepnice su izrađene od čvrste posebne folije koja nalikuje tekstilu i ugodna je na dodir. Ove naljepnice mogu se ponovno upotrijebiti više puta i mogu se prati u vodi.
Visokokvalitetne naljepnice otisnute su ekološki prihvatljivim bojama koje su sigurne za upotrebu. Naljepnice su primjerene za vašu djecu, što ih čini idealnom opcijom za svaku sobu koju koriste djeca ili tinejdžeri, bilo da se radi o dnevnoj ili spavaćoj sobi.


Lijepljenje na zid je jednostavno, nije vam potrebno ljepilo. Rukovanje naljepnicama je lako i brzo. Ako se zalijepe jedna za drugu, možete ih jednostavno odlijepiti.