Tražite li unikatni dar za vašu ljubav? Za više informacija.

Breze s pticama - zidne naljepnice

Breze s pticama - zidne naljepnice Breze s pticama - zidne naljepnice Breze s pticama - zidne naljepnice Breze s pticama - zidne naljepnice Breze s pticama - zidne naljepnice
80+ zadovoljnih kupaca kupilo je ovu naljepnicu. 1 u posljednjih tjedan dana.
Na zalihi

106,00€Veličina nakon lijepljenja je kao na slici: vis. 250 cm x šir. 250 cm.

Pojedinačni dijelovi naljepnice – deblo drveta, trava, grane, lišće i ptice lijepe se odvojeno. Zalijepite naljepnice iz ovog seta kako želite i stvorite svoju vlastitu šumu. Naljepnica je prikladna za dječju sobu, dnevnu sobu, spavaću sobu ili hodnik.

INSPIO zidne naljepnice
Naljepnice su izrađene od čvrste posebne folije koja nalikuje tekstilu i ugodna je na dodir. Ove naljepnice mogu se ponovno upotrijebiti više puta i mogu se prati u vodi.
Visokokvalitetne naljepnice otisnute su ekološki prihvatljivim bojama koje su sigurne za upotrebu. Naljepnice su primjerene za vašu djecu, što ih čini idealnom opcijom za svaku sobu koju koriste djeca ili tinejdžeri, bilo da se radi o dnevnoj ili spavaćoj sobi.


Lijepljenje na zid je jednostavno, nije vam potrebno ljepilo. Rukovanje naljepnicama je lako i brzo. Ako se zalijepe jedna za drugu, možete ih jednostavno odlijepiti.