Tražite li unikatni dar za vašu ljubav? Za više informacija.

Samoljepljiva zidna naljepnica - mjesec i djevojka na ljestvama

Samoljepljiva zidna naljepnica - mjesec i djevojka na ljestvama Samoljepljiva zidna naljepnica - mjesec i djevojka na ljestvama Samoljepljiva zidna naljepnica - mjesec i djevojka na ljestvama Samoljepljiva zidna naljepnica - mjesec i djevojka na ljestvama Samoljepljiva zidna naljepnica - mjesec i djevojka na ljestvama
100+ zadovoljnih kupaca kupilo je ovu naljepnicu.
Na zalihi

78,00€Set sadrži:

  • 1 naljepnicu mjeseca veličine 95 × 95 cm
  • 1 naljepnicu djevojke veličine 95 × 51 cm
  • 1 naljepnicu ljestvi veličine 110 × 25 cm
  • 60 dodatnih naljepnica točki veličine do 10 cm

Naš savjet: naljepnicu mjeseca možete zalijepiti u svemir ili možete odrezati maleni dio mjeseca (prije odljepljivanja mjeseca s folije, koristeći ravnalo i škare) i zalijepiti ga pokraj stropa. Djevojka i ljestve su pojedinačne naljepnice koje se mogu prilagoditi zalijepljenoj visini mjeseca.INSPIO zidne naljepnice
Naljepnice su izrađene od čvrste posebne folije koja nalikuje tekstilu i ugodna je na dodir. Ove naljepnice mogu se ponovno upotrijebiti više puta i mogu se prati u vodi.
Visokokvalitetne naljepnice otisnute su ekološki prihvatljivim bojama koje su sigurne za upotrebu. Naljepnice su primjerene za vašu djecu, što ih čini idealnom opcijom za svaku sobu koju koriste djeca ili tinejdžeri, bilo da se radi o dnevnoj ili spavaćoj sobi.


Lijepljenje na zid je jednostavno, nije vam potrebno ljepilo. Rukovanje naljepnicama je lako i brzo. Ako se zalijepe jedna za drugu, možete ih jednostavno odlijepiti.