Tražite li unikatni dar za vašu ljubav? Za više informacija.

Samoljepljiva tapeta „Jednorog“ - tekstilna zidna naljepnica duginih boja

Samoljepljiva tapeta „Jednorog“ - tekstilna zidna naljepnica duginih boja Samoljepljiva tapeta „Jednorog“ - tekstilna zidna naljepnica duginih boja
40+ zadovoljnih kupaca kupilo je ovu naljepnicu. 1 u posljednjih tjedan dana.
Na zalihi
Dimenzije:
  • N.1.
  • N.2.

46,00€Na slici je prikazana veličina N.2.. Veličina nakon lijepljenja naljepnice je v. 155 x š. 260 cm.

Dijelovi naljepnice – duge, životinje i krugovi lijepe se odvojeno. Zalijepite naljepnice kao što je to prikazano na slici ili prema vašem vlastitom dizajnu.

Naljepnice su izrađene od visokokvalitetne tekstilne folije i nalikuju na akvarelni mural na zidu.INSPIO zidne naljepnice
Naljepnice su izrađene od čvrste posebne folije koja nalikuje tekstilu i ugodna je na dodir. Ove naljepnice mogu se ponovno upotrijebiti više puta i mogu se prati u vodi.
Visokokvalitetne naljepnice otisnute su ekološki prihvatljivim bojama koje su sigurne za upotrebu. Naljepnice su primjerene za vašu djecu, što ih čini idealnom opcijom za svaku sobu koju koriste djeca ili tinejdžeri, bilo da se radi o dnevnoj ili spavaćoj sobi.


Lijepljenje na zid je jednostavno, nije vam potrebno ljepilo. Rukovanje naljepnicama je lako i brzo. Ako se zalijepe jedna za drugu, možete ih jednostavno odlijepiti.