Tražite li unikatni dar za vašu ljubav? Za više informacija.

Naljepnice oko vrata i namještaja - crne i bijele životinje

Naljepnice oko vrata i namještaja - crne i bijele životinje Naljepnice oko vrata i namještaja - crne i bijele životinje Naljepnice oko vrata i namještaja - crne i bijele životinje Naljepnice oko vrata i namještaja - crne i bijele životinje Naljepnice oko vrata i namještaja - crne i bijele životinje
40+ zadovoljnih kupaca kupilo je ovu naljepnicu.
Na zalihi
Dimenzije:
  • N.1 - Životinje s desne strane vrata
  • N.2 - Životinje s lijeve strane vrata

38,00€


  • Šest životinja, od kojih su 4 prilagođene za lijepljenje oko vrata ili namještaja, a dvije za lijepljenje preko vrata, poda, kreveta ili ormarića.

INSPIO zidne naljepnice
Naljepnice su izrađene od čvrste posebne folije koja nalikuje tekstilu i ugodna je na dodir. Ove naljepnice mogu se ponovno upotrijebiti više puta i mogu se prati u vodi.
Visokokvalitetne naljepnice otisnute su ekološki prihvatljivim bojama koje su sigurne za upotrebu. Naljepnice su primjerene za vašu djecu, što ih čini idealnom opcijom za svaku sobu koju koriste djeca ili tinejdžeri, bilo da se radi o dnevnoj ili spavaćoj sobi.


Lijepljenje na zid je jednostavno, nije vam potrebno ljepilo. Rukovanje naljepnicama je lako i brzo. Ako se zalijepe jedna za drugu, možete ih jednostavno odlijepiti.