Tražite li unikatni dar za vašu ljubav? Za više informacija.

Dječja zidna naljepnica - medvjedić s imenom

Dječja zidna naljepnica - medvjedić s imenom Dječja zidna naljepnica - medvjedić s imenom Dječja zidna naljepnica - medvjedić s imenom Dječja zidna naljepnica - medvjedić s imenom Dječja zidna naljepnica - medvjedić s imenom
180+ zadovoljnih kupaca kupilo je ovu naljepnicu. 1 u posljednjih tjedan dana.
Na zalihi

53,00€
Upišite ime koje želite na naljepnici u ovu napomenu. Ako ne želite ime na naljepnici, upišite „NO NAME“ (bez imena)Set sadržava naljepnicu veličine 80 × 90 cm + 18 zvjezdica (12 × 12 cm) i 33 zvjezdice 5 × 5 cm
INSPIO zidne naljepnice
Naljepnice su izrađene od čvrste posebne folije koja nalikuje tekstilu i ugodna je na dodir. Ove naljepnice mogu se ponovno upotrijebiti više puta i mogu se prati u vodi.
Visokokvalitetne naljepnice otisnute su ekološki prihvatljivim bojama koje su sigurne za upotrebu. Naljepnice su primjerene za vašu djecu, što ih čini idealnom opcijom za svaku sobu koju koriste djeca ili tinejdžeri, bilo da se radi o dnevnoj ili spavaćoj sobi.


Lijepljenje na zid je jednostavno, nije vam potrebno ljepilo. Rukovanje naljepnicama je lako i brzo. Ako se zalijepe jedna za drugu, možete ih jednostavno odlijepiti.